Pozdravljeni

Nahajate se na javnih straneh projekta unisVET katerega namen je uvajanje novih izobraževalnih programov v srednjem poklicnem in strokovnem izobraževanju s področij ekonomije, poslovanja, predšolske vzgoje in frizerstva.

Projekt je financiran s strani Ministrstva za šolstvo in Evropskega socialnega sklada.

Obvestila - SAMOEVALVACIJA

sreda, 22. december 2010

Spoštovani!

Delovna skupina za področje "Samoevalvacija" v januarju 2011 zaključuje z usposabljanjem tretje skupine šol. V prvi polovici marca prihodnje leto se bo pričelo usposabljanje četrte skupine. Šole, ki se do sedaj še niso uspele vključiti v naša usposabljanja lepo vabim, da se nam pridružite.

Lep pozdrav.

Koordinatorica za delovno področje "Samoevalvacija"

Gabrijela Jošt

torek, 12. oktober 2010

Spoštovani!

 

Delovna skupina za samoevalvacijo v okviru projekta unisVET (Uvajanje novih izobraževalnih programov v srednjem poklicnem in strokovnem izobraževanju s področja storitev za obdobje 2008-2012) je v letu 2009 in 2010 izvedla usposabljanja članov komisij za kakovost, za samostojno izvajanje samoevalvacije na šolah, v dveh skupinah. Do jeseni 2010, ko smo začeli usposabljati 3. skupino šol, smo usposobili 18 šol od 53-ih, s področja ekonomije, poslovanja, predšolske vzgoje in frizerstva. Predstavniki že vključenih šol so se v okviru usposabljanj udeležili treh delavnic, na katerih so pridobili metodološka znanja in veščine za izvajanje samoevalvacije na šolah.

Delovna skupina za samoevalvacijo sproti evalvira svoje delo, rezultati analiz pa so razvidni v e-prosojnicah.

 

Koordinatorica za področje Samoevalvacije

Gabrijela Jošt

 

torek, 06. oktober 2009

SAMOEVALVACIJA

Delovna skupina za samoevalvacijo je izvedla delavnico za prvo skupino pilotnih šol. Podrobnosti izvedbe si lahko preberete v zapisniku. Izvedba druge delavnice je predvidena za 22.10.2009.